انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

Iranian Association of PE Pipe & Fitting Producers

معاون امور آب و آبفا در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر

تا پايان سال به 2.5 ميليون روستايي آبرساني مي شود/ رويکرد دولت يازدهم براي مديريت بحران آب کشور عمدتاً «غيرسازه اي» بوده است

نسبت به سال 92 تخصیص بودجه به پروژه تعادل بخشی آب های زیرزمینی حدود 8 برابر رشد داشته است و اعتبار تخصیص یافته به ساماندهی رودخانه های کشور که بیش از 143 هزار کیلومتر هستند بیش از 5 برابر رشد داشته است.

 

معاون امور آب و آبفا گفت: در سال جاری حدود 2 هزار میلیارد تومان به آب روستایی اختصاص یافت و خوشبختانه ما تاکنون توانسته ایم به بیش از یک میلیون خانوار روستایی آبرسانی کرده و امیدواریم این عدد تا پایان سال به حدود 2.5 میلیون برسد.
مهندس «رحیم میدانی» معاون امور آب و آبفا وزیر نیرو با حضور در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر با اشاره به قرار گرفتن ایران در یک اقلیم خشک و نیمه خشک، اظهار داشت: ایران کشور کم آبی است و مدیریت منابع آب در کشور مستلزم اقدامات سازه ای و غیرسازه ای است. خوشبختانه در این دولت صرفا به اقدامات سازه ای در مدیریت بحران آب کشور تأکید نشده و موارد بسیار زیادی دالّ بر این امر وجود دارد.
وی افزود: یکی از اقدامات غیر سازه ای موثر در این دولت، برگزاری بیش از 20 جلسه شورای عالی آب برای تصمیم گیری در مورد مدیریت آب کشور است. این در حالی است که پیش از این و در 12 سال گذشته این شورا تنها 7 بار تشکیل جلسه داده است.
وی تصریح کرد: یکی از تصمیمات مهم این شورا در سال های اخیر، تشکیل شوراهای حوضه آبریز کشور برای مشارکت دادن مردم در مدیریت مصرف و تخصیص آب در کشور است.
معاون امور آب و آبفا تأکید کرد: بیش از نصف آب مصرفی کشور در بخش های مختلف از منابع آب زیرزمینی تهیه می شود و متأسفانه در سال های گذشته به طرز بی رویه ای از این منابع حیاتی آب برداشت شده است و این مسأله کمیت و کیفت آب را در برخی از مناطق تحت تأثیر قرار داده است.
وی ادامه داد: برنامه ریزی این است که در طول برنامه ششم توسعه ما بتوانیم بخشی از این بیلان منفی آب های زیرزمینی را جبران کرده و این سفره ها را به حدی از تعادل و پایداری برسانیم.
میدانی خاطرنشان کرد: بحران کنونی آب علامتی برای همه ما جهت اجرای درست وظایف است و چنانچه به صورت همه جانبه خود را برای مواجهه با آن بسیج نکنیم، حیات کشور در بسیاری از مناطق به خطر می افتد.
وی با اشاره به اینکه تغییر رویکرد دولت از اقدامات صرفا سازه ای به غیرسازه ای را می توان در نحوه تخصیص بودجه در بخش آب و آبفا مشاهده کرد، گفت: نسبت به سال 92 تخصیص بودجه به پروژه تعادل بخشی آب های زیرزمینی حدود 8 برابر رشد داشته است و اعتبار تخصیص یافته به ساماندهی رودخانه های کشور که بیش از 143 هزار کیلومتر هستند بیش از 5 برابر رشد داشته است.
همچنین معاون امور آب و آبفا وزیر نیرو اضافه کرد: اعتبار سنجش رفتار سفره های آب زیرزمینی برای مدیریت بهتر مصرف آب در این بخش حدود 6 برابر رشد داشته است.
میدانی گفت: در یکی از مصوبات شورای عالی آب تأکید شده که وزارت کشاورزی موظف است متناسب با اقلیم مناطق مختلف ایران الگوی کِشت ملی را تعیین کند . با توجه به مصرف بالای آب در کشاورزی تعیین این الگو می تواند در مدیریت بهینه آب در این بخش بسیار موثر باشد.
وی ادامه داد: 85 درصد از بارندگی های کشور تنها در 25 درصد از مساحت کشور اتفاق می افتد و
  بارندگی های اخیر کشور نیز خیلی نمی تواند برای رفع بحران آب موثر باشد. چرا که این بحران محصول یک شبه نیست و در توالی زمان اتفاق افتاده است. 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

عضویت در انجمن

کلیه فعالین در عرصه صنعت پلاستیک وپلیمر با داشتن شرایط زیر می توانند به عضویت انجمن در آیند دسترسی به فرم عضویت از طریق لینک زیر امکان پذیر است

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .

ثبت نام در وب سایت