ippfa.ir
ارتقای 24 پلهای رتبه گلستان در تجهیز اراضی به سیستم آبیاری نوین

محمدتقی کمال غریبی اظهار کرد: استان گلستان دارای 670 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این میزان 387 هزار جزو اراضی آبی است.
وی افزود: بر اساس پیشبینی شرکت مهندسی مشاور این طرح، 350 هزار هکتار از اراضی آبی استان قابلیت تجهیز به سیستمهای آبیاری تحت فشار را دارند.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: سال گذشته 8 هزار و 277 هکتار از اراضی استان به سیستمهای مختلف آبیاری قطرهای، بارانی، مکانیزه و تیپ(کم فشار) تجهیز شد.
کمال غریبی افزود: تا پایان سال 96، 55 هزار و 777 هکتار از اراضی استان به سیستم آبیاری نوین مجهز شده که از این نظر رتبه گلستان از 29 به رتبه 5 کشور ارتقاء یافته است.
وی با اشاره به حمایتهای دولت از این طرح، گفت: میزان سقف اعتبارات بلاعوض اعطایی در نظر گرفته شده برای طرحهای آبیاری بارانی به ازای هر هکتار 65 میلیون ریال، طرحهای آبیاری قطرهای و موضعی به ازای هر هکتار 100 میلیون ریال، طرحهای آبیاری مکانیزه با ماشینهای آبیاری به ازای هر هکتار 85 میلیون ریال و طرحهای کم فشار و انتقال آب با لوله به ازای هر هکتار 45 میلیون ریال است.
کمال غریبی تصریح کرد: در سال 95، 500 میلیارد ریال تصویب اعتبار در این بخش داشتیم که در سال گذشته این میزان به 925 میلیارد ریال تصویب اعتبار رسید.
مدیر آب و خاک جهادکشاورزی گلستان یادآور شد: اجرای از این طرح با توجه به بروز و توسعه خشکسالی و کمآبیهای ناشی از کاهش بارندگی، باعث صرفهجویی در مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری، توزیع یکنواخت آب در اراضی زراعی، امکان کشت یکپارچه، افزایش تولید در واحد سطح، حفظ و احیاء خاک و جلوگیری از فرسایش و بهرهبرداری بهینه از آب و خاک میشود.
اخبار مرتبط
آخرین اخبار
-
تصمیم جدید بانک مرکزی برای تعهد ارزی صادرکنندگان به کشور عراق
-
رشد دستهجمعی قیمت پایه پلیمرها
-
قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 5 اسفند 97 اعلام شد
-
اشباع خرید در بازار نیمهتعطیل
-
آگهی مناقصات جاری 27 بهمن 97
-
فهرست نمایشگاه های گروه ITE در مراکز نمایشگاهی Crocus Expo و Expocenter مسکو ۲۰۱۹
-
کارگاه آموزشی راهبردهای بازاریابی صادرات
-
آمار معاملات پلی اتیلن اکستروژن در بورس کالا هفته جاری 97/11/24
-
چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری
-
عملکرد تولید و صادرات صنعت پتروشیمی اعلام شد
- تصمیم جدید بانک مرکزی برای تعهد ارزی صادرکنندگان به کشور عراق
- رشد دستهجمعی قیمت پایه پلیمرها
- قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 5 اسفند 97 اعلام شد
- اشباع خرید در بازار نیمهتعطیل
- آگهی مناقصات جاری 27 بهمن 97
- فهرست نمایشگاه های گروه ITE در مراکز نمایشگاهی Crocus Expo و Expocenter مسکو ۲۰۱۹
- کارگاه آموزشی راهبردهای بازاریابی صادرات
- آمار معاملات پلی اتیلن اکستروژن در بورس کالا هفته جاری 97/11/24
- چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری
- عملکرد تولید و صادرات صنعت پتروشیمی اعلام شد
نظرات