عباس زارع دراین رابطه افزود: در هر هکتار از اراضی کشاورزی که از سامانه های نوین آبیاری استفاده شود می توان شاهد صرفه جویی چهار هزار و 700 متر مکعبی در مصرف آب بود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح ها حداقل 30 درصد افزایش راندمان تولید را به همراه دارد، اضافه کرد: با استفاده از سامانه های نوین در کشاورزی 25 درصد در مصرف کود، سموم شیمیایی و بذر صرفه جویی می شود.
وی اظهار کرد: در زمین هایی که از آب های زیرزمینی استفاده می شود با اجرایی شدن سامانه های نوین آبیاری حدود 25 درصد کاهش مصرف انرژی رخ می دهد.
وی ادامه داد: طبق تصمیم مجلس و وزارت جهاد کشاورزی در 10 سال آینده باید سالانه 400 هزار هکتار از اراضی آبی به سامانه های نوین آبیاری مجهز شوند.
زارع گفت: در دولت یازدهم برای نخستین بار اعتباراتی از صندوق توسعه ملی به سامانه های نوین کشاورزی اختصاص یافت که این امر، روند توسعه این سامانه ها را فراهم کرده است.
وی بیان کرد: در ارتباط با آبیاری های تحت فشار در سال 94 برای نخستین بار 500 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای تجهیز اراضی کشور به این سامانه ها اختصاص داده شد و این روند در سال آینده نیز ادامه دارد.
وی افزود: این طرح ها در همه استان های کشور اجرا می شود ولی به علت بحران دریاچه ارومیه اعتبار خاصی نیز برای این استان لحاظ شده که نسبت به سایر استان ها از شاخص بیشتری برخوردار است.
وی درباره بهره گیری از آبیاری های نوین در برنامه ششم توسعه نیز گفت: در برنامه ششم مقرر شده تا 11 میلیارد متر مکعب صرفه جویی در مصرف آب انجام شود.
به گفته زارع وزارت نیرو جهت تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی و وزارت جهاد کشاورزی در راستای افزایش بهره وری در راستای تحقق اهداف برنامه فعالیت خواهد کرد.
گفتنی است اجرای سامانه های نوین آبیاری در بخش کشاورزی پس از انقلاب اسلامی شروع شد اما روند اجرایی آن با تخصیص اعتبارات خاص در دولت یازدهم سرعت پیدا کرد.
Association of PE Pipe & Fitting Producers
انجمن لوله و اتصالات پلی اتیلن به عنوان يک انجمن تخصصی در جهت كمک به حل مشکلات صنفی این قشر شریف و ارتقاء دانش فنی این صنعت تاسیس شد