محمدحسین تاجیک اظهارکرد: شهرستان ورامین، بیش از 80 هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که به دلیل محدودیت های آبی، بیش از نیمی از این اراضی زیر کشت نمی رود.
وی افزود: کاهش میزان بارش نزولات جوی، افت سطح آب های زیر زمینی و عدم تخصیص حق آبه دشت ورامین از سد ماملو باعث شده تا بسیاری از اراضی حاصلخیز ورامین بدون کشت رها شود.
وی بیان کرد: دولت های یازدهم و دوازدهم به منظور حمایت از بخش کشاورزی و مدیریت مصرف آب ، اعتبارات و تسهیلات ویژه ای را در اختیار کشاورزان قرار داده تا آن ها با تغییر سیستم های آبیاری از غرقابی به نوین اختصاص ، از آب موجود به بهترین نحو استفاده کنند.
تاجیک بیان کرد: با اقدامات ترویجی و تشویق کشاورزان به استفاده از شیوه ها نوین آبیاری ، تاکنون 17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی ورامین به سیستم های نوین آبیاری مجهز شده اند که این امر باعث شده تا در سال زراعی پیش رو بیش از 2 هزار و 500 هکتار به سطح زیر کشت اراضی ورامین افزوده شود.
وی سطح زیر کشت اراضی دشت ورامین را پیش از این ، 37 هزار هکتار اعلام کرد.
مدیرجهاد کشاورزی ورامین تصریح کرد: کشاورزان می توانند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی و ارائه درخواست، از تسهیلات مناسبی که دولت در اختیار آن ها قرار می دهد استفاده کرده و بامدیریت مصرف آب، به سطح زیر کشت اراضی خود بیافزایند..