انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

Iranian Association of PE Pipe & Fitting Producers

توان تولید تجهیزات آبیاری نوین را داریم

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه سیستم‌های نوین آبیاری و صنایع وابسته گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه توجه دادن مسئولان و تصمیم‌گیران کشور به بحران آب و امکان کنترل و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

 

به گزارش کلیدملی به نقل از روابط عمومی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن بیش از ۳۶ شرکت فعال در زمینه تولید  تجهیزات آبیاری نوین در نمایشگاهی که ۱۷ تا ۲۰ دیماه در محل  دائمی نمایشگاه‌ ‌های تهران برگزار می‌شود روش‌های کاهش پرت آب در کشاورزی  و قابلیت‌های موجود در زمینه استفاده از روش‌های آبیاری قطره‌ای و بارانی را به نمایش می‌گذارند. 

رئیس هیئت مدیره  انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن با اشاره به اینکه برای تولید هر بشکه نفت به ۱/۶ بشکه آب نیاز است ،تجربه آخرین خشکسالی در سوریه در سال ۲۰۰۷ یادآوری کرد و افزود: رابطه کم‌آبی، خشکسالی و سیستم‌های عقب‌افتاده آبیاری با سستی  حکومت‌ها بسیار روشن است. لذا در شرایطی که هدررفت آب در بخش کشاورزی به ویژه در کشورهای عقب‌افتاده یا در حال توسعه به ۷۰درصد می‌رسد لازم است به برگزاری نمایشگاه‌هایی چون نمایشگاه ملی آبیاری نوین به دیده فراملی و بین‌المللی توجه کنیم. 

جمالیان با تأکید بر اینکه انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن  با وزارت جهادکشاورزی و به ویژه معاونتی که سامانه‌های نوین آبیاری در این وزارتخانه را نظارت و راهبردی می‌کند رایزنی‌های بسیاری کرده‌است تا بتواند در زمینه برون‌رفت از بحران آب راهگشا باشد افزود: در حال حاضر دولت تا ۸۵درصد یارانه برای استفاده از سامانه‌های آبیاری نوین در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد ولی هنوز سطح زیرکشت کشور با شیوه آبیاری مدرن به میزان مطلوب نرسیده‌است و در این نمایشگاه سعی داریم ضمن تأکید بر موقعیت بحرانی کمبود آب توانمندی‌های تولید لوله‌ها و اتصالات پلی‌اتیلنی   را به تصویر بکشیم  و کیفیت قابل رقابت این محصولات را معرفی کنیم. 

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن با اشاره به توان شرکت‌های فعال در این زمینه افزود: این امکان در داخل کشورمان وجود دارد که لوله و اتصالات مورد نیاز برای تجهیز سطح زیر کشت   ۴۰۰ تا ۵۰۰هزارهکتار در سال را تأمین کند. 

جمالیان همچنین به نیاز هر هکتار زمین کشاورزی به دستکم ۵۰۰کیلو لوله پلی‌اتیلنی اشاره کرد که در طول سال معادل ۲۵۰هزارتن خواهد شد. این در حالی است که اعضای این انجمن  ظرفیت ۱میلیون و ۱۰۰ هزارتن وجود دارد و در صورتی که وزارت صنعت معدن و تجارت و همچنین پتروشیمی‌ها با این گروه از تولیدکنندگان همراهی کنندگان به سرعت می‌توان سطح زیرکشت با آبیاری مدرن را توسعه بخشید. 

به گفته رئیس هیئت مدیره  انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن، افزایش محصول، کاهش میزان مصرف آب، کاهش هزینه‌های  تولید از جمله مزایای استفاده از شبکه‌های آبیاری مدرن در کشاورزی و از سوی دیگر کمک به حل بحران آب در کشور است. 

جمالیان که بیش از ۳۹ سال سابقه تولید و فعالیت در زمینه محصولات پلی‌اتیلن دارد به دقت ایرانیان در شیوه‌های آبیاری اشاره کرد و افزود: در گذشته میزان آب هر باغ و کشتزاری با وسعت آب و یا فنجان به دقت سنجیده می‌شد و هر کشتزار و باغی سهم آبی داشت که به سنگ می‌شمردند. میرآب وظیفه محاسبه آب تخصیصی به هر مزرعه یا کشتزار را داشت حال آنکه شاهد آن هستیم هرکجا آب مهارنشده و مهندسی آبیاری کارآمدی نبوده است، شهرهای متورم پدید آمده‌اند. 

رئیس هیئت مدیره  انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله‌ و اتصالات پلی‌اتیلن تأکید کرد: ما باور داریم با استفاده از ظرفیت تولید شرکت‌های عضو و گنجایش آنان در برقراری سامانه‌های آبیاری نوین می‌توانیم یک بار دیگر روستاهای سبز و پرآب داشته‌باشیم و چهره شهرها را از آماسیدگی و آلودگی پاک کنیم.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

عضویت در انجمن

کلیه فعالین در عرصه صنعت پلاستیک وپلیمر با داشتن شرایط زیر می توانند به عضویت انجمن در آیند دسترسی به فرم عضویت از طریق لینک زیر امکان پذیر است

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .

ثبت نام در وب سایت