جلسه بررسی برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت آبیاری تحت فشار برگزار شد

نخستین جلسه بررسی برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت آبیاری تحت فشار، 18 بهمن ماه در محل انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن (ایپفا)، نخستین جلسه بررسی برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت آبیاری تحت فشار 18 بهمن ماه با حضور محسن جمالیان، مجید حمیدی، بابک صابری، عباس افشاری و بابک دیانت پی  در محل انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن برگزار شد.

در این جلسه، محسن جمالیان ابتدا به ضرورت توجه دولت به تمام صنایع اشاره کرد و گفت: متأسفانه تنها صنعتی که در کشور ما به آن توجه می شود، صنعت خودرو است؛ این در حالی است که ظرفیت های خودرویی در کشور اشباع و عدم توجه به باقی صنایع موجب شکاف توسعه ای در بخش صنایع کشور می شود.

وی در ادامه به ضرورت نظارت و آزمایش محصولات صادراتی توسط نهادهای مسئول اشاره کرد و با تأکید به حیثیت هویت ملی در عرصه جهانی گفت: برای واردات موانع بسیاری همچون گمرک، استاندارد، آزمایش و کنترل کیفی وجود دارد؛ این در حالی است که برای صادرات از تمام این موارد چشم پوشی شده و هر محصولی می تواند صادر شود که خود می تواند منجر به تخریب چهره صنعت کشور در عرصه های جهانی شود و موجبات بی اعتمادی را به جای تقویت و جلب نظر مخاطبان خارجی فراهم سازد.

رئیس هیأت مدیره انجمن در ادامه به عدم بازخورد مناسب و همچنین عدم وجود نوآوری در محصولات نمایشگاهی اشاره کرد و افزود: به جهت رشد کیفی و افزایش بازخورد مناسب آمادگی عقد تفاهمنامه بین انجمن های مرتبط و نیز برگزاری کلاس های ویژه کارشناسان را داریم.

در ادامه جلسه ملک محمدی ابتدا به بحث تخصیص بودجه ای مناسب و مداوم اشاره کرد و گفت: یک سال بودجه مطلوب تخصیص داده می شود و همه می روند سراغ افزایش تولید و خرید کالا و گرفتن وام به جهت توسعه، ولی سال بعد بودجه کم می شود و تولیدکنندگان که به علت گرفتن وام و خرید کالا بدهکار هستند، متضرر می شوند.

وی افزود: از همین رو پیشنهاد می شود در ابتدا منیت را کنار بگذاریم و حال که دولت فعلی پتانسیل مناسبی به جهت گفتگو و نیز انجام کار دارد، با مذاکراتی، شرایط را برای تولیدکنندگان تسهیل کنیم.

وی در ادامه و در راستای صحبت های مهندس جمالیان پیشنهاد کرد که به جهت ارائه کار بهتر و خدمت رسانی صحیح تر، می بایست خود انجمن ها با برگزاری جلسات یکپارچه به ارائه طرح هایی ساختاریافته به دولت بپردازند تا هم به انجمن خود مشروعیت بیشتری ببخشند و هم آن تولیدکننده های مرتبط و کارا که می توانند به بهبود تولید کمک کنند به دولت معرفی و خدمت کنند.

رئیس هیأت مدیره انجمن آبیاری خراسان رضوی در ادامه و در خصوص بحث برگزاری نمایشگاه به زمان برگزاری اشاره کرد و گفت: تخصیص زمان مناسب برای حضور همگان از جمله ضروریات برگزاری است.

وی در ادامه بر هدف گذاری صحیح نیز تأکید کرد و افزود: باید از سیاست «جنس قدیمی، دوست قدیمی» پرهیز کنیم و با ارائه محصولات جدید، شرایط برای بستن قرارداد و حضور مسئولان برای بازدید از این نوآوری ها را فراهم کنیم.

ملک محمدی همچنین به ضعف آموزشی کارشناسان مسئول اشاره کرد و گفت: هم اکنون کشاورزان از کارشناسان به لحاظ سطح جلوتر هستند و برای رفع این نقیصه  پیشنهاد می شود در خلال برگزاری نمایشگاه و در بخش ورک شاپ ها، کارگاه هایی نیز برای ارتقای سطح علمی و عملی کارشناسان در نظر گرفته شود.

بابک صابری نیز به عدم توجه وزارت جهاد کشاورزی نسبت به «وِندور لیست»، اشاره و حضور تولیدکننده های «وِندور لیست» در نمایشگاه را از ضروری دانست.

وی در ادامه به ضرورت ترغیب شرکت های برجسته برای حضور در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: حضور این شرکت ها نه تنها وزنه و اعتباری برای نمایشگاه محسوب می شود، بلکه موجب حضور سایر شرکت ها و نیز بستن عقد قراردادهای مطلوب نیز می شود؛ همچنین شرکت های با گِرِید پایین تر نیز می توانند از کیفیت تولیدات این شرکت ها بهره مند شده و در راستای بهبود و ارتقای سطح خود استفاده و مشاوره بگیرند.

صابری در ادامه پیشنهاد ارائه کارگاه هایی علمی و عملی در خلال برگزاری نمایشگاه به جهت افزایش سطح کیفی مخاطبان و تولیدکننده ها را داد و گفت: می توان بخشی از کارگاه را نیز به ارائه دستاوردهای نو توسط تولیدکننده ها تخصیص داد و همچنین کارگاه هایی به جهت آشنایی با نوآوری های جهانی برگزار کرد.

بابک دیانت پی، دبیر انجمن بر مبحث مخاطب نمایشگاه تأکید کرد و گفت: باید یک اطلاع یابی از اینکه چه کسانی مخاطب ما هستند صورت پذیرد و پس از آن برای بالابردن ضریب اهمیت برگزاری نمایشگاه و ترغیب شرکت ها برای حضور، یک فرایند اطلاع رسانی طولانی از طریق وسایل ارتباط جمعی انجام شود.

وی در ادامه به ضرورت تعیین مجری برگزاری و تخصیص یک بودجه اولیه جهت شروع فعالیت های برگزاری اشاره کرد.

در ادامه عباس افشاری نیز به بحث نوآوری اشاره کرد و گفت: ایجاد نوآوری مستلزم تغییر در ساختار تولید و سپس اطلاع رسانی مطلوب است؛ چرا که اطلاع رسانی مطلوب می تواند زمینه ساز حضور بسیاری از مخاطبان در نمایشگاه در سطح ملی و فراملی شود.

در ادامه جلسه حاضرین به مواردی از معایب نمایشگاه هایی که تا کنون برگزار شده اشاره و بر عدم تکرار این معایب تأکید کردند. بخشی از این معایب به قرار زیر است:

–    عدم اطلاع رسانی صحیح؛
–    عدم حضور متولیان اصلی؛
–    سالن های نامناسب جهت برگزاری؛
–    بازخورد کم در مقابل هزینه بالا [ ی صرف شده]؛
–    وجود سیاست های نامناسب در بستن قراردادها؛
–    عدم حضور نیروهای ماهر در غرفه ها؛
–    مکان برگزاری نامناسب و
–    عدم تفکیک صنایع گوناگون.

همچنین حاضرین به جهت ارتقای سطح کیفی برگزاری نمایشگاه پیشنهاداتی را مطرح کردند که اهم این موارد به قرار زیر است:

–    عدم اجازه نسبت به حضور شرکت هایی که عضور «وِندور لیست» نیستند؛
–    تنگ تر شدن دروازه کیفی محصولات؛
–    تقسیم بندی جغرافیایی جهت برگزاری نمایشگاه؛
–    تخصیص هویت زمانی نسبت به برگزاری نمایشگاه؛
–    ایجاد شرایط مطلوب جهت بازدید پیمانکاران از نمایشگاه؛
–    ایجاد زمینه هایی برای فروش مستقیم محصولات به کشاورزها و
–    زمینه سازی برای تسهیل در رفت و آمد بازدیدکننده ها.

شایان ذکر است که جلسات بعدی برگزاری نمایشگاه ملی و تخصصی صنعت آبیاری تحت فشار نیز متعاقباً اعلام می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .