به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن به نقل از ایرنا، براساس این اطلاعیه، استفاده از ظروف یکبار مصرف استاندارد تنها باید در شرایط خاصی صورت گیرد و کاربرد آنها برای هر ماده غذایی و با هر دمایی به مشکلات جدی برای سلامتی بدن منجر می شود.
در این اطلاعیه آمده است: تحت هیچ عنوانی از لوازم یکبار مصرف غیراستاندارد استفاده نشود.
از ظروف پلی اتیلن با علامت PS که در ته ظروف استاندارد نقش بسته برای غذاهای داغ و چرب نظیر چای، شیر، برنج و انواع خورش استفاده نشود.
در این اطلاعیه آمده است: شهروندانی که مجبور به استفاده از ظروف یکبار مصرف استاندارد برای غذا و مایعات داغ هستند توصیه می شود فقط از ظروف آلومینیومی یا ظروف گیاهی پایه پلی پروپیلن که با شماره پنج یا علامت pp در ته ظرف مشخص شده استفاده کنند.