وضعیت قیمت‌ها و رقابت در بازار پلی‌اتیلن

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی‌اتیلن، نتایج جدیدترین معاملات محصولات پتروشیمی در بورس کالا نشان می‌دهد گریدهای OFF پلی‌اتیلن همچنان با سطوح بالای رقابت قیمتی مواجه هستند.

بر اساس این گزارش، در بخش پلی‌اتیلن سبک فیلم تولید پتروشیمی بندرامام، گرید OFF‑0200 درجه ۳ با میانگین قیمت ۶۷ هزار و ۸۰۹ تومان و سقف قیمت ۶۸ هزار و ۱۹۹ تومان معامله شد که از ثبت رقابت ۱۰۷ درصدی نسبت به قیمت پایه حکایت دارد.

همچنین گرید OFF‑0200 درجه ۱ همین مجتمع با میانگین قیمت ۹۰ هزار و ۵۴۴ تومان و سقف ۹۰ هزار و ۸۹۹ تومان معامله شد و درصد رقابت ۶۹ درصدی را نسبت به قیمت مواد به ثبت رساند.

در ادامه، گرید OFF‑0075 درجه ۱ نیز با میانگین قیمت ۹۰ هزار و ۰۴۹ تومان و سقف قیمت ۹۱ هزار و ۱۹۹ تومان مورد معامله قرار گرفت و سطح رقابت ۶۸ درصدی را تجربه کرد.

در بخش پلی‌اتیلن‌های سنگین، گرید لوله OFF‑CRP100N درجه ۲ تولید پتروشیمی جم با میانگین قیمت ۷۴ هزار و ۶۲۱ تومان و سقف قیمت ۷۵ هزار و ۹۹۹ تومان معامله شد که بیانگر رقابت ۵۱ درصدی در این گرید است.

همچنین در گروه اکستروژن سنگین، گرید OFF‑EX3 درجه ۱ تولید پتروشیمی امیرکبیر با میانگین قیمت ۷۸ هزار و ۶۵۱ تومان و سقف قیمت ۷۹ هزار و ۳۹۹ تومان مورد معامله قرار گرفت و رقابت ۴۸.۵ درصدی را نسبت به قیمت پایه به ثبت رساند.

در مجموع، داده‌های معاملاتی حاکی از آن است که بازار پلی‌اتیلن، به‌ویژه در گریدهای OFF، همچنان تحت تأثیر تقاضای فعال و رقابت قیمتی بالا قرار دارد؛ موضوعی که می‌تواند در کوتاه‌مدت بر هزینه تأمین مواد اولیه صنایع پایین‌دستی اثرگذار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .