جلسه بررسی امکان‌سنجی خرید اعتباری محصولات پلی‌اتیلن با حضور نمایندگان بانک کشاورزی، هیات مدیره انجمن

جلسه بررسی امکان‌سنجی خرید اعتباری محصولات پلی‌اتیلن با حضور نمایندگان بانک کشاورزی، هیات مدیره انجمن
این جلسه در راستای بررسی راهکارهای تأمین مالی و تسهیل معاملات در زنجیره تولید و مصرف محصولات پلی‌اتیلن، جلسه‌ای با حضور هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی‌اتیلن و نمایندگان بانک کشاورزی، صنایع ملی پتروشیمی ،و معاونت آب و خاک و سامانه‌های نوین آبیاری در محل شرکت صنایع ملی پتروشیمی برگزار شد.
در این نشست، که پیرو جلسه پیشین ظرفیت‌ها و الزامات خرید اعتباری محصولات پلی‌اتیلن مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و حاضران درباره سازوکارهای تأمین مالی، نقش بانک در تأمین اعتبار، ظرفیت‌های بورس کالا و چگونگی تسهیل فرآیند خرید مواد اولیه و محصولات مورد بحث و بررسی قرار دادند.
این نشست گامی در جهت امکان‌سنجی و طراحی یک مدل عملیاتی برای خرید اعتباری و تقویت همکاری میان بخش بانکی، بورس کالا، صنایع پتروشیمی، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان محصولات پلی‌اتیلنی به شمار می‌رود.
انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی‌اتیلن، پیگیری موضوع و هماهنگی میان دستگاه‌ها و مجموعه‌های ذی‌ربط را با هدف دستیابی به راهکاری اجرایی و تسهیل دسترسی تولیدکنندگان به منابع مالی در دستور کار قرار خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[shortlink text="لینک کوتاه"]
واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .