آمار عرضه محصولات پتروشمی در بورس کالای ایران

بر اساس داده‌های اعلام‌شده از بورس کالای ایران، امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ مجموعه‌ای از محصولات پلی‌اتیلنی از سوی چند مجتمع پتروشیمی کشور عرضه شدند. مجموع عرضه‌های این روز، عمدتاً در قالب قرارداد نقدی و با تحویل از انبار کارخانه انجام گرفته است.

در میان عرضه‌های ثبت‌شده، گریدهای مختلف پلی‌اتیلن شامل پلی‌اتیلن سنگین لوله (CRP100N و CRP100B)، پلی‌اتیلن سنگین اکستروژن (EX3)، پلی‌اتیلن سبک خطی (0209AA) و پلی‌اتیلن سبک فیلم (0075) در فهرست معاملات دیده می‌شود.

به‌طور خلاصه، جزئیات عرضه امروز به شرح زیر است:

  • پلی‌اتیلن سنگین لوله CRP100N (پتروشیمی جم) با حجم عرضه ۱,۸۹۲ تن و قیمت پایه ۶۲۰,۰۸۵ ریال عرضه شد.
  • پلی‌اتیلن سنگین لوله CRP100N (پتروشیمی مارون)، مقدار عرضه ۲۲۰ تن، با همان قیمت پایه ۶۲۰,۰۸۵ ریال.
  • دومین عرضه CRP100N (جم) با ۱,۷۱۶ تن در همان سطح قیمتی انجام شد.
  • پلی‌اتیلن سنگین لوله مشکی CRP100B (پتروشیمی شازند) با حجم ۱,۶۴۰ تن و نرخ ۶۵۱,۷۴۵ ریال عرضه گردید.
  • پلی‌اتیلن سنگین اکستروژن EX3 (پتروشیمی امیرکبیر) در حجم ۹۷۰ تن و نرخ ۵۹۰,۴۲۰ ریال به بازار ارائه شد.
  • پلی‌اتیلن سبک خطی 0209AA (پتروشیمی امیرکبیر) بیشترین عرضه امروز را با ۴,۷۰۸ تن و قیمت ۵۴۵,۸۸۱ ریال ثبت کرد.
  • پلی‌اتیلن سبک خطی 0209AA (پتروشیمی شازند) نیز با حجم ۱,۲۰۰ تن در همان قیمت عرضه شد.
  • در نهایت، پلی‌اتیلن سبک فیلم 0075 (پتروشیمی بندر امام) با ۸۶۰ تن و نرخ ۶۱۳,۵۸۵ ریال به صورت سلف و تاریخ تحویل ۲۵ آذر ۱۴۰۴ عرضه گردید.

🔸 نکته قابل‌توجه در معاملات امروز، عدم ثبت تقاضا برای هیچ‌یک از عرضه‌هاست. ثبات نرخ پایه و نبود رقابت می‌تواند نشانه‌ای از کاهش موقت تقاضای صنایع پایین‌دستی در هفته پایانی آبان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتس آپ
تلگرام
لینکداین
ایمیل

موضوعات مرتبط

اشتراک در خبرنامه انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن

پست الکترونیک خود را وارد نمایید و روی ارسال کلیک نمایید .