حسین فتاحی افزود: این طرح در حدود 70 هکتار از اراضی کشاورزی روستای فخره از حدود شش ماه گذشته تاکنون در حال اجراست که ظرف ماه های آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی بیان کرد: دولت 85 درصد اجرای طرح های نوین آبیاری را کمک بلاعوض پرداخت می کند و 15 درصد نیز به صورت خودیاری از جانب کشاورزان پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: در حالی که آران و بیدگل با بحران بی آبی دست و پنجه نرم می کند و 90 درصد آب استحصالی این شهرستان در بخش کشاورزی با بهره وری پایین مصرف می شود اجرای سیستم های نوین آبیاری تاثیر بسزایی در صرفه جویی آب دارد.
فتاحی افزود: کاهش بیش از حد نشت در مقایسه با کانال های خاکی و بتنی، از بین بردن تبخیر و تعرق در مسیر انتقال، سهولت حرکت ادوات کشاورزی در مزرعه ها و مدیریت انتقال آب بین منبع تغذیه و مزرعه ها از مهم ترین مزایای انتقال آب با این لوله هاست.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای روستاهای این شهرستان در بخش کشاورزی، برنامه های مناسبی به منظور حفظ اشتغال موجود و توسعه بخش کشاورزی در روستاها در دست اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح های نوین کشاورزی و با انتقال دانش به داخل مزرعه ها، زمینه افزایش بهره وری در کشاورزی با استفاده از کارشناسان جهاد کشاورزی فراهم می شود.
Association of PE Pipe & Fitting Producers
انجمن لوله و اتصالات پلی اتیلن به عنوان يک انجمن تخصصی در جهت كمک به حل مشکلات صنفی این قشر شریف و ارتقاء دانش فنی این صنعت تاسیس شد